Leuk dat je een bezoekje brengt op deze website!

Mijn naam is Moniek Seinen, ik heb de studie, sociaal cultureel werk gedaan met als specialisatie sport en recreatie. Tijdens deze opleiding lag de focus vooral op het organiseren van activiteiten en evenementen. Zo heb ik op verschillende campings en buitensport bedrijven gewerkt. Omdat dit werk seizoensgebonden is ben ik gaan werken in de kinderopvang. Dit doe ik naast Feestdal en inmiddels al 15 jaar.

Het leukste vind ik activiteiten organiseren en zien hoe de kinderen hiervan genieten. Na twee leuke thema kinderfeestjes georganiseerd te hebben voor onze zoon, van inmiddels 6 jaar, kwam het idee om kant en klare themakisten te maken voor kinderfeestjes. Gewoon omdat ik het zo leuk vind om te doen. Ik sta voor duurzaamheid, de inhoud van de themakisten kan grotendeels opnieuw worden gebruikt. Knutselactiviteiten zijn ontwikkeld met de gedachte dat kinderen deze ook echt kunnen gebruiken.

Elk spel in de themakisten is getest door kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Zij hebben mij tips en tops gegeven, kinderen hebben zulke goede ideeën en geven eerlijk hun mening. Alle thema’s zijn tot stand gekomen door uitgebreid onderzoek. Iedereen die heeft geholpen bij het ontwikkelen en opzetten van Feestdal, ontzettend bedankt!

Feestdal verhuurt themakisten, slaapfeestjes en lasergame voor kinderfeestjes, en biedt hulp bij het organiseren van evenementen. Wij zijn gevestigd tussen Zwolle, Hardenberg, Ommen en Hoogeveen.