Kids corner, bruiloften en partijen

Wij maken bruiloften en feestjes leuk voor uw jonge gasten!

Als uw feestlocatie voldoende ruimte biedt, overweeg dan om een aparte kamer of hoek te nemen, speciaal voor kinderen. Spelletjes, entertainment en knutselen kan dan allemaal in een ruimte of op een plaats. Een kinderhoek is een geweldige plek voor kinderen en wordt door ons aangekleed in de stijl van uw bruiloft. Ook een aparte kindertafel tijdens het diner of een oppas tijdens uw (bruiloft) feest behoort tot onze mogelijkheden. Alles gaat in persoonlijk overleg zodat uw beeld hierbij werkelijkheid wordt.

Sommige bruidsparen nodigen geen kinderen uit om een meer volwassen en formele sfeer te creëren. Toch brengen kinderen een sfeer mee zoals alleen kinderen dat kunnen. Er zijn koppels die vinden dat het bij een trouwdag of feest allemaal om familie draait en daar horen de kinderen ook bij. Daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens! Als u besloten hebt om kinderen uit te nodigen, komen er vast veel vragen maar misschien ook wel ideeën in u op.

Enthousiast geworden? Vertel ons uw wensen en wij gaan samen in gesprek.

Contact

extra opties lasergame

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, deze gebruiken we alleen voor onze eigen administratie en communicatie en delen we nooit met anderen

Contactadres

Feestdal.nl
De koningsvaren 95
7701 MG   Dedemsvaart
info@feestdal.nl
+31 6 20 33 62 79

Volg ons: