Kids corner, bruiloften en partijen

Wij maken bruiloften en feestjes leuk voor uw jonge gasten!

Als uw feestlocatie voldoende ruimte biedt, overweeg dan om een aparte kamer of hoek te nemen, speciaal voor kinderen. Spelletjes, vermaak en knutselen kan dan allemaal in één ruimte. Een kinderhoek is een geweldige plek voor kinderen en wordt door ons aangekleed in de stijl van uw bruiloft. Ook een aparte kindertafel tijdens het diner of een oppas tijdens uw (bruiloft) feest behoort tot onze mogelijkheden. Alles gaat in persoonlijk overleg, zodat uw beeld hierbij werkelijkheid wordt.

Sommige bruidsparen nodigen geen kinderen uit om een meer volwassen en formele sfeer te creëren. Toch brengen kinderen een sfeer mee zoals alleen kinderen dat kunnen. Er zijn koppels die vinden dat het bij een trouwdag of feest allemaal om familie draait en daar horen de kinderen ook bij. Daar zijn wij het natuurlijk volledig mee eens! Als u besloten hebt om kinderen uit te nodigen, komen er vast veel vragen, maar misschien ook wel ideeën in u op.

Enthousiast geworden? Vertel ons uw wensen en wij gaan samen in gesprek.

Contact

en wel ...

en wel ...

bingo in thema ...

speurtocht in thema ...

bezorgopties *

Velden met * zijn verplicht.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Deze gebruiken we alleen voor onze eigen administratie en communicatie en delen we nooit met anderen.

Hoe verder na reserveren?

Na het invullen van het contactformulier, streven wij ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen via e-mail.

U kunt ervoor kiezen om het materiaal bij ons op te halen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Onze locatie is gevestigd in Dedemsvaart, dit ligt tussen Zwolle, Ommen, Hardenberg en Hoogeveen Wij kunnen ook voor € 17,90 per kist het materiaal opsturen (M.u.v. slaapfeestjes) inclusief retourticket via PostNL. 

Voor meer  informatie en onze werkwijze verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Contactadres

Feestdal.nl

Langewijk 131

7701 AD   Dedemsvaart

info@feestdal.nl

0620336279

Volg ons:

Feestdal verhuurt themakisten, slaapfeestjes en lasergame voor kinderfeestjes, en biedt hulp bij het organiseren van evenementen. Wij zijn gevestigd tussen Zwolle, Hardenberg, Ommen en Hoogeveen.