Huur ons in

U kunt ons inhuren om de activiteiten die wij aanbieden te begeleiden of om uw eigen ideeën tot uitvoering te brengen.

Tijdens een kinderfeestje
Wij bieden ondersteuning aan tijdens het kinderfeestje, of als u wilt kunt u alles uit handen geven en ons het kinderfeestje laten organiseren. Ook thema’s waarvan wij geen kisten verhuren zijn mogelijk. Wij maken van het kinderfeestje één groot feest!

Kids corner bruiloften en feestjes
Klik hier voor meer informatie.

Oppas voor op uw feest of bruiloft
Wilt u voor een aantal uur, een dag of zelfs voor een weekend een oppas inhuren op uw feest? Wij hebben veel ervaring met kinderen, meer dan 10 jaar werkervaring in de kinderopvang. Wij geven uw kind(eren) persoonlijke aandacht en bieden leuke activiteiten aan!

Lasergame op locatie
Wij bieden diverse lasergame kisten aan. Deze kunt u zelf gebruiken op een locatie naar keuze. Wilt u liever iemand die deze activiteit begeleidt? Bijvoorbeeld op een schoolfeest, kinderfeestje, sportfeest, familiefeestje, bedrijfsfeest of op een camping? Wij zorgen ervoor!

Glitter tattoos laten zetten op uw evenement of feest
Wij komen langs op uw feest om de kinderen te voorzien van mooie elegante tattoos of juist hele stoere exemplaren. De prijs is afhankelijk van tijd, locatie en het aantal kinderen.
Te reserveren van een uur tot een hele dag.

Glow in the dark disco party!
Maak van uw feest een mega glow disco party! Met DJ, discolampen en uv-verlichting zodat al de witte en neon kleurige kleding en versiering onwijs mooi oplicht. Een gaaf vernieuwend feest voor jong en oud!
Te reserveren als feestavond, schoolfeest, verjaardagsfeest, sportfeest, bedrijfsfeest. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Schoolfeesten en sportevenementen
Wilt u een feest geven op school of een sportclub? Wij kunnen u daarbij helpen en onze leuke activiteiten aanbieden op de locatie van uw keuze. Te denken aan Glow Sport, Glow Disco Party, lasergame, escaperoom, GPS-tocht, of kleinere spelletjes zoals een 6-kamp.

Glow sportactiviteiten
Sporten met een extra dimensie: Sporten in het donker.
Wij verhuren glow in the dark sportmateriaal voor een gave sportactiviteit.
Ons materiaal geeft zelf licht. Ook is het mogelijk om tegen een meerprijs uv-lampen te huren met neontape, zodat er ook glow in the dark belijningen aanwezig zijn voor een nog gaver effect. Zoekt u iemand die deze activiteiten tot in de puntjes voor u organiseert en begeleidt, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vul het contact formulier in en vertel ons uw wensen

Contact

en wel ...

en wel ...

bingo in thema ...

speurtocht in thema ...

bezorgopties *

Velden met * zijn verplicht.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Deze gebruiken we alleen voor onze eigen administratie en communicatie en delen we nooit met anderen.

Hoe verder na reserveren?

Na het invullen van het contactformulier, streven wij ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen via e-mail.

U kunt ervoor kiezen om het materiaal bij ons op te halen. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Onze locatie is gevestigd in Dedemsvaart, dit ligt tussen Zwolle, Ommen, Hardenberg en Hoogeveen Wij kunnen ook voor € 17,90 per kist het materiaal opsturen (M.u.v. slaapfeestjes) inclusief retourticket via PostNL. 

Voor meer  informatie en onze werkwijze verwijzen wij u naar onze algemene voorwaarden.

Contactadres

Feestdal.nl

Langewijk 131

7701 AD   Dedemsvaart

info@feestdal.nl

0620336279

Volg ons:

Feestdal verhuurt themakisten, slaapfeestjes en lasergame voor kinderfeestjes, en biedt hulp bij het organiseren van evenementen. Wij zijn gevestigd tussen Zwolle, Hardenberg, Ommen en Hoogeveen.