Huur ons in

U kunt ons inhuren om de activiteiten die wij aanbieden te begeleiden of om uw eigen ideeën tot uitvoering te brengen.

Tijdens een kinderfeestje
Wij bieden ondersteuning aan tijdens het kinderfeestje, of als u wilt kunt u alles uit handen geven en ons het kinderfeestje laten organiseren. Ook thema’s waarvan wij geen kisten verhuren zijn mogelijk. Wij maken van het kinderfeestje één groot feest!

Kids corner bruiloften en feestjes
Klik hier voor meer informatie

Oppas voor op uw feest of bruiloft
Wilt u voor een aantal uur, een dag of zelfs voor een weekend een oppas inhuren op uw feest? Wij hebben veel ervaring met kinderen, meer dan 10 jaar werkervaring in de kinderopvang. Wij geven uw kind(eren) persoonlijke aandacht en bieden leuke activiteiten aan!

Lasergame op locatie
Wij bieden diverse lasergame kisten aan, deze kunt u zelf gebruiken op een locatie naar keuze. Wilt u liever iemand die deze activiteit begeleidt? Bijvoorbeeld op een schoolfeest, kinderfeestje, sportfeest, familiefeestje, bedrijfsfeest of op een camping? Wij zorgen ervoor!

Glitter tattoos laten zetten op uw evenement of feest
Wij komen langs op uw feest om de kinderen te voorzien van mooie elegante tattoos of juist hele stoere exemplaren, de prijs is afhankelijk van tijd, locatie en het aantal kinderen.
Te reserveren van een uur tot een hele dag.

Glow in the dark disco party!
Maak van uw feest een mega glow disco party! Met DJ, discolampen en UV verlichting zodat al het wit en neonkleuren onwijs mooi licht geven! Een gaaf vernieuwend feest voor jong en oud!
Te reserveren als feestavond, schoolfeest, verjaardagsfeest, sportfeest, bedrijfsfeest, wij zorgen dat alles tot in de puntjes verzorgd is!

Schoolfeesten en sport evenementen
Wilt u een feest geven op school of een sportclub? Wij kunnen u daarbij helpen en onze leuke activiteiten aanbieden op een locatie van uw keuze. Te denken aan Glow Sport, Glow disco party, lasergame, escaperoom, GPS-tocht, of kleinere spelletjes zoals een 6-kamp.

Glow sport activiteiten
Sporten met een extra dimensie: Sporten in het donker.
Wij verhuren glow in the dark sport materiaal voor een gave sportactiviteit.
Ons materiaal geeft zelf licht, ook is het mogelijk om tegen een meerprijs, uv lampen te huren met neontape zodat er ook glow in the dark belijningen aanwezig zijn voor een nog gaver effect. Zoekt u iemand die deze activiteiten tot in de puntjes voor u organiseert en begeleidt, dan bent u bij ons aan het goed adres.

 

Vul het contact formulier in en vertel ons uw wensen

Contact

extra opties lasergame

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om, deze gebruiken we alleen voor onze eigen administratie en communicatie en delen we nooit met anderen

Contactadres

Feestdal.nl
De koningsvaren 95
7701 MG   Dedemsvaart
info@feestdal.nl
+31 6 20 33 62 79

Volg ons: